Vabimo vas na konferenco  »KHETAUN (SKUPAJ): s ključnimi koraki do vključenosti romskih otrok v kakovostne predšolske programe«, ki bo potekala v četrtek, 16. novembra 2017 s pričetkom ob 9.00  v prostorih Hotela Stil v Ljubljani  (Litijska cesta 188). 

 

S projektnimi partnerji iz Slovaške, Češke in Latvije bomo predstavili dejavnosti, uspehe in izzive na ravni implementacije projekta Khetaun (Skupaj): S ključnimi koraki do vključenosti romskih otrok v kakovostne predšolske programe, katere nosilec je Pedagoški inštitut, Center za kakovost v vzgoji in izobraževanju Korak za korakom, nacionalni partner pa Vrtec Šentvid iz Ljubljane.  V okviru projekte tržnice bomo predstavili gradivo, ki smo ga izdali v okviru projekta, prav tako pa bo to priložnost za predstavitev primerov dobrih praks, gradiv ali drugih materialov, ki jih uporabljate organizacije in posamezniki, ki se pri svojem delu srečujejo s pripadniki romske skupnosti.

 

Prijave na konferenco zbiramo do četrtka, 9. novembra 2017 na povezavi https://goo.gl/forms/X49J7Njas8wndYXR2 . Udeležba na konferenci je brezplačna, število prostih mest pa je omejeno.

 

Več informacij najdete v vabilu .

 

Veselimo se srečanja z vami!